avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza balistica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza balistica

Buna seara!
As vrea sa stiu daca se poate stabili CU CERTITUDINE, avand doar arma si posibil camasa glontului, data si ora la care s-a tras... Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:50, 16 Ianuarie 2011
nu exista asa ceva, expertiza balistica are alt scop. insa se poate stabili ora mortii animalului impuscat (expertiza asemanatoare cu cea efectuate in cazurile de omor) si coroborarea acestor date cu expertiza balistica va rezulta ora probabila a mortii animalului.
Data si ora folosirii armei,nu pot fi stabilite prin expertiz balistica,ci numai daca aceasta a fost folosita in ultimul timp.
Daca nu a fost facuta expertiza animalului nu exista posibilitatea incrimnarii,mai ales ca arma chiar daca ar fiu fost folosita,nu este determinat si locul folosirii sale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evenimentul din primaverii (mediatizat in exces) omor sau leg.aparare? Rog colegi juristi (si nu numai), sa va exprimati opinia (motivat) in legatura cu cazul din Primaverii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna ziua! La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de omor calificat beatrice9 beatrice9 Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile ... (vezi toată discuția)