avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CALCUL SALARIU MEDIU PE UNITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CALCUL SALARIU MEDIU PE UNITATE

Buna ziua! imi puteti spune modul de calcul al salariului mediu net pe unitate ca urmare a concedierilor colective conform CCM pe unitate /
Se iau in calcul si salariile membrilor consiliului de administratie si ale directorului general acestia fiind cu contract de management.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: logandan , utilizator 12:58, 13 Ianuarie 2011
Da. Totalul fondului de salariu
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva ContSters74221 ContSters74221 la concedierea colectiva exista obligativitatea angajatorului de a trimite un tabel nominal cu persoanele care urmeaza a fi concediate,catre AJOFM si ... (vezi toată discuția)
Acordare prima de nastere de la angajator ioanalapuste ioanalapuste Buna ziua, Am solicitat acordarea primei de nastere de la angajator conform cu art.51 lit c) din contractul colectiv de munca. Mi s-a comunicat ca voi ... (vezi toată discuția)
Desfintare sindicat. alegerea reprezentantilor salariatilor Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii o societate comerciala, poate renunta la sindicat si poate opta pentru reprezentati ai salariatilor care sa ... (vezi toată discuția)