avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cod penal????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cod penal????

Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost eliberat pentru 1900,mp. intravilan , terenul la cerut in 1991 a fost validat in 1991 T.P. a fost eliberat in anul 2002 cu aceasta suprafata desi are validare doar pe 1400,mp. a scos acest T.P. pe 1900,mp. persoana respectiva a decedat in anul 2001 deci mostenitori au scos acest T.P. dar ciudat este ca in anul 2003 apare o completare cu 500,mp probabil pentru ca cei de la primarie sa aiba acoperire pentru cei 1900,mp.care apar pe T.P. este un fals in acte se poate intocmi o fise suplimentara la un defunct, desi acest T.P. a fost eliberat direct pe cei 1900,mp. iar acea fisa nu are validarea C.J.F.F. singura validare find pe 1400,mp.#-o

Alte discuții în legătură

Pot cere acte expertului? irinu irinu Buna seara, pot cere expertului care va veni la fata locului sa ceara persoanelor cu care ma judec niste acte pe care le consider cam cidate , sper sa fiu ... (vezi toată discuția)
Marturie? irinu irinu Buna seara, se poate face ceva daca in instanta la interogatoriul luat reclamantului el minte fara scrupule iar eu pot dovedi contrariul exemplu( la intrebarea ... (vezi toată discuția)
Judecare plangere - procedura irinu irinu Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de ... (vezi toată discuția)