avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... marturie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

marturie?

Buna seara, se poate face ceva daca in instanta la interogatoriul luat reclamantului el minte fara scrupule iar eu pot dovedi contrariul exemplu( la intrebarea va-ti mai judecat cu parati spune, (nu stiu) cine credeti sotia si fiul care mosteneste titlul nu au fost niciodata divortati s-au certati iar prin sentinte am gasit ca sotia a fost interogata de instanta in acele sentinte de care a uita, iar si mai ciudat sotia la intrebarera daca stie cine a cerut dreptul de proprietate raspunde (nu stiu cine?) find vorba de sotul ei????????????:stunned:
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:32, 9 Ianuarie 2011
Reclamantu si paratul sunt parti intr-un proces.
Partile nu depun marturie si nu jura, iar la interogatoriu, fiind proces civil, pot denatura adevarul in favoarea lor fara a fi responsabili penal.
Nu puteti dacat sa demonstrati ca aveti dvs. dreptate si sa castigati procesul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
Faceti proba contrarie.
Multumesc mult dar mai am o nelamurire, daca au fost validati cu 1400,mp.extravilan iar ei au scos un T.P.pe 1900,mp.culmea si intravilan iar la sesizarea facuta mi sa raspuns ca sa facut o fise suplimentara de 500,mp. dar pe T.P.nu apare nici o modificare a fost eliberat direct pe 1900mp. completarea find facuta dupe decesul titularului ( a decedat in anul 2001,T.P.a fost eliberat 2002, iar completarea 2003) fara alta vaidare afara de cea de 1400,mp.
Daca validarea este in extravilan iar T.P.intravilan fara o alta validare terenul validat find in C.A.P. iar pentru terenul constructi nu exsista validare este legal.=D>
doar in instanta puteti rezolva acest aspect privind validarea suprafetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere acte expertului? irinu irinu Buna seara, pot cere expertului care va veni la fata locului sa ceara persoanelor cu care ma judec niste acte pe care le consider cam cidate , sper sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cod penal???? irinu irinu Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost ... (vezi toată discuția)
Judecare plangere - procedura irinu irinu Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de ... (vezi toată discuția)