Buna seara, se poate face ceva daca in instanta la interogatoriul luat reclamantului el minte fara scrupule iar eu pot dovedi contrariul exemplu( la intrebarea va-ti mai judecat cu parati spune, (nu stiu) cine credeti sotia si fiul care mosteneste titlul nu au fost niciodata divortati s-au certati iar prin sentinte am gasit ca sotia a fost interogata de instanta in acele sentinte de care a uita, iar si mai ciudat sotia la intrebarera daca stie cine a cerut dreptul de proprietate raspunde (nu stiu cine?) find vorba de sotul ei????????????:stunned:
Reclamantu si paratul sunt parti intr-un proces.
Partile nu depun marturie si nu jura, iar la interogatoriu, fiind proces civil, pot denatura adevarul in favoarea lor fara a fi responsabili penal.
Nu puteti dacat sa demonstrati ca aveti dvs. dreptate si sa castigati procesul.
Multumesc mult dar mai am o nelamurire, daca au fost validati cu 1400,mp.extravilan iar ei au scos un T.P.pe 1900,mp.culmea si intravilan iar la sesizarea facuta mi sa raspuns ca sa facut o fise suplimentara de 500,mp. dar pe T.P.nu apare nici o modificare a fost eliberat direct pe 1900mp. completarea find facuta dupe decesul titularului ( a decedat in anul 2001,T.P.a fost eliberat 2002, iar completarea 2003) fara alta vaidare afara de cea de 1400,mp.
Daca validarea este in extravilan iar T.P.intravilan fara o alta validare terenul validat find in C.A.P. iar pentru terenul constructi nu exsista validare este legal.=D>
Cod penal????
irinu
Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost ... (vezi toată discuția)