avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cere acte expertului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cere acte expertului?

Buna seara, pot cere expertului care va veni la fata locului sa ceara persoanelor cu care ma judec niste acte pe care le consider cam cidate , sper sa fiu anteles,in anul 1991 vecinul meu a facut o cerere in baza legi 18/91 pentru suprafata de 1700,mp.extravilan C.A.P. tot in acel an a fost validat cu,1400,mp.teren extravilan desi acte de proprietate nu detinea decat pe 1110,mp dar acum incepe dezastrul spun eu in anul 2002 se elibereaza un T.P.cu suprafata de 1900,mp,intravilan desi validarea este de 1400,mp.extravilan C.A.P. acum mergand in instanta si pe la parchet am descoperit ca dupa vreo 6 luni de la eliberarea T.P. sa intocmit o fise complementara pentru 500,mp, dar nu mi sa spus de nimeni ce folosinta are daca are validare si cei si mai ciudat este faptul ca in anul 2001 titularul de drept al T.P.a decedat T.P. a fost eliberat direct pe 1900mp,IN ANUL 2002, nexistand modificari aceasta completare a fost facuta dupa 6 luni de la eliberarea T.P. cum pot sti daca are validare tinand cont ca T.P.nu are modificare iar peste tot aceasta completare nu mi se arata,este posibil sa faci o completare unui defunc si aceasta completare sa nu apara nicaieri doar probabil ca cei care au eliberat acest T.P.sa aiba acoperire? Ce sfat imi puteti da, multumesc.#-o ,Find vorba de un T.P. care imi afecteaza toata proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: irinu , utilizator 18:18, 30 Ianuarie 2011
Da, daca aveti un interes legitim!
Interesul este foarte mare dar treaba cu validarea unei fisi complementare facuta unui decedat nu are nici o logica se poate da un raspuns???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal???? irinu irinu Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost ... (vezi toată discuția)
Marturie? irinu irinu Buna seara, se poate face ceva daca in instanta la interogatoriul luat reclamantului el minte fara scrupule iar eu pot dovedi contrariul exemplu( la intrebarea ... (vezi toată discuția)
Judecare plangere - procedura irinu irinu Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de ... (vezi toată discuția)