avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza auto filmata
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza auto filmata

Ajutati-ma va rog intr-o problema.
Vreau sa filmez expertiza,dar pentru ca nu am avocat judecatorul mi-a cerut sa-i spun ce articol din lege imi permite acest lucru.

Puteti sa-mi spuneti daca exista un astfel de articol?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:15, 13 Ianuarie 2011
Cum adica sa filmati o expertiza? Aceasta se realizeaza de un expert autorizat (tehnic sau contabil) pe baza documentelor din dosar. Poate va referiti la un experiment judiciar, care nu prea este un act procedural sau la o reconstituire.
Vreau sa fie filmata expertiza de un cameraman de la televiziune ,sa fie data pe post intr-o emisiune auto.Judecatorul mi-a spus ca daca stiu de articolul respectiv,permite filmarea.
Dvs stiti ce e o expertiza??
si cum se realizeaza??
expertiza se face de un expert desemnat de Tribunal. In cazul meu a fost numit si astept scrisoarea prin care sa-mi comunice data si locul. In afara de acest expert desemnat, eu am cerut sa fie prezent si un cameraman sa filmeze expertiza. De aceea judecatoarea mi-a spus sa caut articolul din lege care permite acest lucru. Exista vreo lege care sa-mi dea voie sa filmez ?
Vi se comunica data si locul unde sa va prezentati pentru INSPECTIE in urma careia se face EXPERTIZA. V-a trebui ca si parte acealalta sa fie de acord cu filmarea INSPECTIEI bunului mobil si v-a trebui ca expertul desemnat sa fie de acord.

Alte discuții în legătură

Emisiune tv difuzata ani la rand fara acordul persoanelor participante. cmary cmary Buna seara .Incerc sa expun o problema la care sper sa gasesc raspuns cu ajutorul dvs. specialistii. In urma cu sase ani fiica si ginerele meu adolescenti ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara - partaj bunuri comune - consecinte? anniela anniela Buna ziua, in cadrul unui dosar civil de partaj s-au desemnat doi experti pentru evaluarea bunurilor comune. Ce se intampla daca: 1. una din parti refuza sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza audio video creedy creedy Buna ziua! In cadrul unui proces civil, cine efectueaza expertiza audio video? Exista vreun institut specializat in acest sens? In procesul penal stiu ca ... (vezi toată discuția)