Ajutati-ma va rog intr-o problema.
Vreau sa filmez expertiza,dar pentru ca nu am avocat judecatorul mi-a cerut sa-i spun ce articol din lege imi permite acest lucru.
Puteti sa-mi spuneti daca exista un astfel de articol?
Cum adica sa filmati o expertiza? Aceasta se realizeaza de un expert autorizat (tehnic sau contabil) pe baza documentelor din dosar. Poate va referiti la un experiment judiciar, care nu prea este un act procedural sau la o reconstituire.
Vreau sa fie filmata expertiza de un cameraman de la televiziune ,sa fie data pe post intr-o emisiune auto.Judecatorul mi-a spus ca daca stiu de articolul respectiv,permite filmarea.
expertiza se face de un expert desemnat de Tribunal. In cazul meu a fost numit si astept scrisoarea prin care sa-mi comunice data si locul. In afara de acest expert desemnat, eu am cerut sa fie prezent si un cameraman sa filmeze expertiza. De aceea judecatoarea mi-a spus sa caut articolul din lege care permite acest lucru. Exista vreo lege care sa-mi dea voie sa filmez ?
Vi se comunica data si locul unde sa va prezentati pentru INSPECTIE in urma careia se face EXPERTIZA. V-a trebui ca si parte acealalta sa fie de acord cu filmarea INSPECTIEI bunului mobil si v-a trebui ca expertul desemnat sa fie de acord.
Expertiza audio video
creedy
Buna ziua!
In cadrul unui proces civil, cine efectueaza expertiza audio video? Exista vreun institut specializat in acest sens? In procesul penal stiu ca ... (vezi toată discuția)