avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expertiza audio video
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expertiza audio video

Buna ziua!

In cadrul unui proces civil, cine efectueaza expertiza audio video? Exista vreun institut specializat in acest sens? In procesul penal stiu ca aceste expertize se realizeaza de Institutul National de Expertize Criminalistice. In procesul civil este la fel?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: creedy , utilizator 19:42, 13 Decembrie 2011
Din cate stiu probele audio video nu sunt admisibile in procesul civil
Instanta a incuviintat aceasta proba. In speta este vorba de o inregistrare a unei emisiuni televizate. Postul de televiziune nu mai detine caseta, aceasta fiind prezentata de partea din proces. Problema este ca acea caseta nu prezinta integral continutul emisiunii ci parti din aceasta. Vreau sa cer o expertiza insa nu stiu cine o poate efectua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detectorul de minciunu gagaritz gagaritz Buna ziua.Asi dori sa va intreb daca intr-un proces de litigiu ptr un pamint ar putea fi puc la acesta proba un maror care a declarat fals.Parintii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)