avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tichetele EUROTIKET
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tichetele EUROTIKET

In judetul Hunedoara la marea majoritate a magazinelor mari sau mici (pt ca nu am fost la toate ) nu se mai primesc aceste tichete. Am fost preluati ca "clienti" de o alta Societate [EDITAT], dar aceasta nu deconteaza tichetele EUROTIKET. Astazi nu a raspuns nimeni la telefoane din partea EUROTIKET. Valabilitatea acestora este pana in 31.12.2011. Doresc sa stiu ce se poate face si dac s-a propagat in toata tara?#-o
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:30, 11 Ianuarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie alexauto1 alexauto1 Buna ziua am fost sambata la cumparaturi la Carrefour Brasov unde am facut cumparaturi de 320 Ron si am vrut sa platesc cu bonuri cadou(Euroticket) in valoare ... (vezi toată discuția)
Parcare privata supermarket folosita ca targ de masini constantinv constantinv Buna ziua, Sunt managerul unui supermarket cu parcare privata de 50 locuri. Sunt exasperat de samsarii de masini care practic si-au facut targ de masinii in ... (vezi toată discuția)
Problema cu tichetele de masa? casiann casiann stie cineva ce probleme sant cu rascumpararea tiketelor de masa si cadou de la [EDITAT] care a vandut afacerea dar nu si rambursarea ? nu mai raspund la ... (vezi toată discuția)