avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Deduceri calcul impozit indemnizatie administrator SA?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Deduceri calcul impozit indemnizatie administrator SA?

Buna seara!Pentru un administrator al unui SA care nu poate fi salariat al acestui SA potrivit Legii 31 si nici nu mai e salariat in alta parte, cu sotia in concediu de crestere copil pana la 2 ani,se pot acorda deduceri la calculul impozitului pe venit pentru copiii aflati in intretinere?Conform art.55 Cod fiscal venitul din indemnizatia administratorului este asimilat veniturilor din salarii dpdv al impozitului pe venit.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si deducere Yzaella Yzaella Daca sotia este in concediu crestere copil, de unde ia actele in care se demonstreaza ca nu are copiii in intretinere, necesare sotului pentru deducere? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil raulmotica raulmotica Buna ziua As dori o informatie privind indemnizatia de crestere a copilului. Sotia mea este insarcinata in luna a cincea urmand ca anul viitor in luna ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru parinti legea 19/2020 factor_x factor_x Buna ziua, Daca sotia este acasa in concediu crestere copil ( copilul are 11 luni) si celalat copil este la gradinita, se poate ca eu in calitate de sot sa ... (vezi toată discuția)