avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot avea cazier??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot avea cazier??

In cazul in care as fi declarat vinovat in urma unui proces de vatamare si distrugere(e scos certificat de 4-5 zile de la medico-legal pentru lovire pentru ingrijiri medicale)mi se poate face cazier.Daca nu platesc amenda risc sa mi se faca cazier??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:22, 13 Ianuarie 2011
in conditiile in care sunteti condamnat fi se face cazier, oricum. chiar daca ati primi doar o amenda administrativa tot va fi trecuta ca fapta penala la cazier, insa aceasta nu se considera recidiva in conditiile in care ati savarsi o alta fapta penala.
Orice sanctiune penala va fi pronuntata impotriva dvs prin hotarare judecatoreasca va fi trecuta in cazierul dvs judiciar.
pe mine ma intereseaza daca atunci cand o sa ma duc sa ma angajez si mi se cere cazier de la o anumita firma acel cazier sa nu mai fie "curat".o sa existe probleme cand o sa vada angajatorul??'
Depinde unde doriti sa va angajati si in ce functie.
In principiu existenta unor mentiuni in cazier sunt in masura sa creeze rezerve sau alte probleme,depinde de societate ,de prestigiul acesteia,de functia ocupata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire shary shary Daca am fost implicat intr-o bataie neiscata de mine (am sarit in ajutor), care s-a soldat doar cu invinetirii in zona urechilor , ochiului drept si deasupra ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala leitoxp leitoxp Buna seara ! La ce ma pot astepta victima avand un certificat medico-legal de16-18zile ingrijiri medicale? Va multumesc. (vezi toată discuția)