In cazul in care as fi declarat vinovat in urma unui proces de vatamare si distrugere(e scos certificat de 4-5 zile de la medico-legal pentru lovire pentru ingrijiri medicale)mi se poate face cazier.Daca nu platesc amenda risc sa mi se faca cazier??
in conditiile in care sunteti condamnat fi se face cazier, oricum. chiar daca ati primi doar o amenda administrativa tot va fi trecuta ca fapta penala la cazier, insa aceasta nu se considera recidiva in conditiile in care ati savarsi o alta fapta penala.
pe mine ma intereseaza daca atunci cand o sa ma duc sa ma angajez si mi se cere cazier de la o anumita firma acel cazier sa nu mai fie "curat".o sa existe probleme cand o sa vada angajatorul??'
Depinde unde doriti sa va angajati si in ce functie.
In principiu existenta unor mentiuni in cazier sunt in masura sa creeze rezerve sau alte probleme,depinde de societate ,de prestigiul acesteia,de functia ocupata.
Lovire
shary
Daca am fost implicat intr-o bataie neiscata de mine (am sarit in ajutor), care s-a soldat doar cu invinetirii in zona urechilor , ochiului drept si deasupra ... (vezi toată discuția)
Codul penal
Ruff
Buna ziua!
Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)