avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii intreprindere individuala

ce declaratii se depun pt intreprindere individuala neplatitoare de tva si pana la ce data se pot depune aceste declaratii?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:37, 12 Ianuarie 2011
La finante va trebui sa depuneti declaratia privind veniturile estimate (220), in urma careia veti primi decizia de impunere privind platile anticipate si termenele de plata.
Daca la vectorul fiscal v-ati inregistrat ca platitor de impozit pe salarii, contributii, etc, atunci va trebui sa mai depuneti la finante si alte declaratii ( trimestrial sau lunar).
Nu mai depuneti declaratia de TVA.
Daca aveti salariati, va trebui sa mai depuneti niste declaratii si pe la Casa de sanatate , pensii, somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)