avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 290/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 290/2003

PRIN ORDONANTA DE URGENTA NR 87 DIN 4 NOIEMBRIE 2004 SE SPUNE CA CITEZ:AVAND IN VEDERE DIFICULTATILE DEOSEBITE INTAMPINATE DE PERSOANELE INDREPTATITE LA ACORDAREA DE COMPENSATII IN LEGATURA CU PROCURAREA TUTUROR ACTELOR DOVEDITOARE,GENERATE DE IDENTIFICAREA FOARTE ANEVOIOASA A INSCRISURILOR CEEA CE POATE DETERMINA DEPASIREA TERMENULUI PREVAZUT DE LEGE ASPECT CARE AR CREEA INECHITATI SOCIALE INPORTANTE SI AR PERICLITA INSASI APLICAREA LEGII IN MOD EGAL TUTUROR CETATENILOR,TEMENUL SE PROROGA PANA LA DATA DE.AM INCHEIAT CITATUL TERMENUL A FOST IN MAI ANUL TRECUT.NOI CEILALTI CARE NU AM REUSIT SA OBTINEM TOATE ACTELE CE FACEM?AVEM VREO SOLUTIE?

.........................................................................
:offtopic:
Nu mai scrieti cu majuscule ..... este impotriva regulamentului de postare :)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 19:14, 3 Aprilie 2008
important este sa fie depuse cererile. Actele se lipsa se pot completa si ulterior.
ORDONANŢÃ nr.87 din 26 august 2004
pentru aprobarea numărului de exemplare din speciile urs, pisică sălbatică şi lup care se pot recolta în cadrul sezonului de vânătoare 2004-2005
avTodincaVeronica a scris:

ORDONANŢÃ nr.87 din 26 august 2004
pentru aprobarea numărului de exemplare din speciile urs, pisică sălbatică şi lup care se pot recolta în cadrul sezonului de vânătoare 2004-2005

:oops: inititatorul mesajului a spus OUG nr.87/2004 si nu OG nr.87/2007.

Din cuprinsul legii reiese clar ca, cererile se depun însoţite de acte doveditoare autentice sau de declaraţia autentică a petentului, însoţită de declaraţiile a cel puţin 2 martori, de asemenea autentificate , termenul fiind pana la data de 01.08.2007.
Daca ati depus cererea in termenul respectiv , puteti duce ulterior actele doveditoare .....

=D> Da, m-am prins din prima, numai ca m-a distrat ideea. :)
Am ramas setata pe 1 aprilie. :)
imi cer scuze ptr majuscule.problema mare este ca pentru procurarea actelor a necesitat prea mult timp si nu am depus cererea la timp si acum sunt acuzat de tardivitate,stiu ca se poate contesta in instanta de contencios administrativ dar nu stiu daca am vreo sansa poate cu argumente solide dar........

Alte discuții în legătură

Renuntarea la cetatenia romana folosind procura specialã Ioan_S Ioan_S Buna ziua, privind renuntarea la cetatenia romana folosind procura speciala am gasit urmatoarele informatii: in: LEGEA nr.21 din 1 martie 1991, ... (vezi toată discuția)
''refugiati basarabia'' manuellasalu manuellasalu bunicul meu murind in razboi bunica mea a fost nevoita sa plece din basarabia ia fost luata casa si averea confiscata . as dori sa stiu eu fiind nepoata ... (vezi toată discuția)
Lege pentru refugiatii de razboi _geo_ _geo_ Buna ziua! Rog sa-mi spuna cineva ce lege exista pentru refugiatii de razboi din perioada 1940-1947 si de unde si cum se pot obtine actele pentru ... (vezi toată discuția)