avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare pentru deschidrea unui punct de lucru in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare pentru deschidrea unui punct de lucru in alt judet

Buna ziua, am si eu o intrebare: Ce acte am nevoie pentru a deschide un al doilea punct de lucru, dar in alt judet , pt. SC? si din ele unde trebuie sa le duc...sa iau ?
Cel mai recent răspuns: Valentina_M , utilizator 12:40, 12 Ianuarie 2011
1 act aditional sau hotararea asociatilor de a deschide punct de lucru la adresa......
2. contor de cuvinte la acest act modificator( ptr publicare in M Of);
3. contract pentru spatiu unde deschideti punctul de lucru;
4. extras de carte funciara a spatiului, in original valabil 30 de zile de la eliberare;
5 acordul vecinilor , conf Legii 230/2007 - daca este cazul;
6. declaratie model 2 - pentru autorizarea activitatilor pe care doriti sa le desfasurati la acest pct de lucru;
7 taxe

Rezolutia pe care o da Reg. Com, impreuna cu copii ale actelor mai sus enuntate mergeti la Admin. Financiara, la inspect. de care apartineti si va da un formular declaratia 060- depuneti actele si depuneti copii dupa aceste acte si la admin financiara in judetul in acre deschideti punctul de lucru.

Succes!
Multumesc mult pentru ajutor!
O zi buna va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru nou infiintat amaria72 amaria72 buna ziua!Am o firma deschisa in 2009, care a functionat doar 2 luni.Apoi nu a mai avut activitate deloc.Din cauza lipsurilor financiare nu am putut sa imi ... (vezi toată discuția)
Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)
Inregistrare punct lucru la finante valy_laur valy_laur AM DESCHIS UN PUNCT DE LUCRU LA ORC...DAR NU AM MERS SI LA FINANTE, EU STIAM CA DECLARA ORC LA FINANTE...TREBUIE SA MERG SI LA FINANTE????? DACA DA, CE ACTE ... (vezi toată discuția)