buna ziua!Am o firma deschisa in 2009, care a functionat doar 2 luni.Apoi nu a mai avut activitate deloc.Din cauza lipsurilor financiare nu am putut sa imi achit datoriile catre stat.Acum,as dori sa pot sa imi deschid un punct de lucru,altul decat cel in care a functionat cele 2 luni.Se poate?Stiind ca probabil in cazierul fiscal al firmei voi aparea cu datorii.Multumesc
Daca v-ati depus situatiile financiare nu trebuie sa va faceti probleme. Punctul de lucru il puteti deschide. Trebuie sa depuneti la registrul comertului o hotarare/decizie a asociatilor/asociatului unic cu contorul aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial, cerere de inregistrare tipizata, declaratie de autorizare model 2 si dovada folosintei spatiului unde deschideti punctul de lucru.Concomitent cu deschiderea punctului de lucru puteti sa inserati in hotarare/decizie si inchiderea punctului de lucru in care ati functionat 2 luni.
Am depus declaratiile cu valoare zero le luniile in care nu am functionat din anul 2009,si pe cateva luni din anul 2010,pana cand contabilul meu s-a pensionat,iar apoi am lasat-o balta cu depunerile declaratiilor,pentru ca nu mi-am mai putut prmite sa platesc un alt contabil.Oricum,din toate declaratiile depuse a reiesit ca nu am mai avut activitate.Va multumesc din suflet
nu are legatura deschiderea punctului de lucru cu INFIINTAREA unei noi societati, oricum trebuie sa va autorizati cu o activitate la punctul de lucru sa nu uitati sa mergeti si la finante cu actele de la ONRC:))
Puteti sa va deschideti punct de lucru. Depuneti actele la Admin Financiara unde aveti sediul - cu un formular tipizat pentru sedii secundare, daca punctul de lucru se afla in circumscriptia altei Administratii Financiare trebuie declaratia 060.