avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru nou infiintat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru nou infiintat

buna ziua!Am o firma deschisa in 2009, care a functionat doar 2 luni.Apoi nu a mai avut activitate deloc.Din cauza lipsurilor financiare nu am putut sa imi achit datoriile catre stat.Acum,as dori sa pot sa imi deschid un punct de lucru,altul decat cel in care a functionat cele 2 luni.Se poate?Stiind ca probabil in cazierul fiscal al firmei voi aparea cu datorii.Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
amaria72, utilizator
Cel mai recent răspuns: amaria72 , utilizator 20:58, 10 Ianuarie 2011
Daca v-ati depus situatiile financiare nu trebuie sa va faceti probleme. Punctul de lucru il puteti deschide. Trebuie sa depuneti la registrul comertului o hotarare/decizie a asociatilor/asociatului unic cu contorul aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial, cerere de inregistrare tipizata, declaratie de autorizare model 2 si dovada folosintei spatiului unde deschideti punctul de lucru.Concomitent cu deschiderea punctului de lucru puteti sa inserati in hotarare/decizie si inchiderea punctului de lucru in care ati functionat 2 luni.
Am depus declaratiile cu valoare zero le luniile in care nu am functionat din anul 2009,si pe cateva luni din anul 2010,pana cand contabilul meu s-a pensionat,iar apoi am lasat-o balta cu depunerile declaratiilor,pentru ca nu mi-am mai putut prmite sa platesc un alt contabil.Oricum,din toate declaratiile depuse a reiesit ca nu am mai avut activitate.Va multumesc din suflet
nu are legatura deschiderea punctului de lucru cu INFIINTAREA unei noi societati, oricum trebuie sa va autorizati cu o activitate la punctul de lucru sa nu uitati sa mergeti si la finante cu actele de la ONRC:))
Puteti sa va deschideti punct de lucru. Depuneti actele la Admin Financiara unde aveti sediul - cu un formular tipizat pentru sedii secundare, daca punctul de lucru se afla in circumscriptia altei Administratii Financiare trebuie declaratia 060.

SUCCES!
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.Un an nou plin de realizari pentru toata lumea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Autorizatii deschidere punct de lucru ionutt ionutt Buna dimineata! Pentru deschidere punct de lucru SRL in alt judet cu destinatia de birouri, ce autorizatii sunt necesare? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschidrea unui punct de lucru in alt judet Valentina_M Valentina_M Buna ziua, am si eu o intrebare: Ce acte am nevoie pentru a deschide un al doilea punct de lucru, dar in alt judet , pt. SC? si din ele unde trebuie sa le ... (vezi toată discuția)