buna ziua, din anul 1997 stau in chirie in locuinta cfr, cu contract de inchiriere incadrata ca si locuinta cfr, contract care se prelungea la sfarsitul fiecarui an, locuinta am luat-o intr-o stare deplorabila, am modernizat-o, pe baza sperantei ca se va vinde pana la urma, am investit in modificari , aproximez eu in jur la 10-15.000 euro, ieri, am primit o hartie prin care am fost instiintat, ca contractul se va termina la data de 31.01.2011. si ca trebuie sa ma prezint la licitatia, pentru bursa de marfuri, pentru a prelungi contractul,oferta de chirie va fii de 15.70 lei pe mp, deci, cu tva cu tot, va ajunge la 1.500 de lei, pentru ca incadrarea a fost schimbata din locuinta in spatiu comercial, detaliile astea le-am aflat la telefon, de la regionala cfr, in hartia primita nu mi se dau detalii despre tipul licitatie, nu se precizeaza cand va fii, ce tip de licitatie va fii, dar precizeaza ca daca nu ma prezint, trebuie sa eliberez casa in termen de 30 de zile de la primirea documentului, intrebarea mea:
Este normal ca incadrarea locuintei sa fie schimbata peste noapte fara sa fiu instiintat, sa aflu doar in toiul iernii ca acesta este un spatiu comercial, si ca trebuie sa platesc o chirie enorma, sau trebuie sa parasesc locuinta? acest spatiu nu a fost folosit niciodata ca spatiu comercial, este normal sa fiu instiintat asa? mi se pare un santaj ordinar, si o marsavie, practic imi arunca in aer chiria, nu am optiuni, am investit in locuinta si am datorii din cauza aceasta, unde sa plec? deci, daca ma prezint trebuie sa licitez, automat sa le platesc chiria, cu totul ca mai mult ca sigur voi fii numai eu la licitatie, dar daca nu licitez, voi fii evacuat, ce sa fac? nu inteleg, nu mai pot....
Cel mai recent răspuns:
ContSters36411 , utilizator
14:48, 12 Ianuarie 2011