avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ? e interzis la cresa daca esti in concediu ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

? e interzis la cresa daca esti in concediu ce crestere copil?

interzice legea inscrierea copilului la o cressa de stat atata timp cat mama este in concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 22:26, 16 Ianuarie 2011
trebuie sa aduceti adeverinta de la locul de munca ca sa dovediti ca lucrati ,este necesara pentru inscrierea la cresa a micutului(micutei ).
Probabil ca este... Altfel, ce sens mai are concediul pentru cresterea copilului daca mama il duce la cresa?
Acest concediu se ofera pentru ca mama sa fie cat mai mult alaturi de copil in primii ani de viata...
Nu exista lege care sa interzica acest lucru.
La dosar se cere adeverinta de la angajator - acesta o poate elibera chiar daca sunteti in CIC, cu mentiunea corespunzatoare.
Faptul de a va afla sau nu in CIC poate fi un criteriu eliminator in cazul in care sunt prea multe cereri si prea putine locuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi inscriu copilul la cresa daca sunt in cic? eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua, imi pot inscrie fiul la cresa daca inca primesc indemnizatia de 600 RON? Sau mi se suspenda? (vezi toată discuția)
Tutela copil masone masone concubina a plecat cu copilul la parintii ei si refuza accesul tatalui la copil pot sa iau copilul de exemplu dintr-un loc public si sa-l duc acasa?da,copilul ... (vezi toată discuția)
Anulare solicitare revenire cic va rog sa ma ajutati cu indrumare ... Andreea Daniela D Andreea Daniela D Anulare solicitare revenire CIC Va rog sa ma ajutati cu indrumare pentru urmatoarea situatie (mentionez ca datele specificate sunt fictive, doar pentru a ... (vezi toată discuția)