Unde pot sa apelez, o recomandare , ce as putea face cand angajatorul isi bate joc de oameni .Adica scade bani din salar cand si cum are chef,uneori pana la jumate, in cartea de munca esti trecut cu 4 ore cu jumate de norma , desi lucrul pe zi de multe ori este peste 10 12 ore .Ce pot sa fac la cine sa apelez X-(:stunned:
Daca puteti dovedi ceea ce spuneti,formulati o reclamatie scrisa in nume propriu sau in numele mai multor salariati ,daca sunt, la Inspectoratul Teritorial de Munca.
ITM va verifica aspectele semnalate de dvs.
Nu stiu prin ce modalitate as putea dovedii, deoarece colegii de munca au o varsta majoritatea peste 45 de ani si le e frica sa -si piarda serviciul asa ca prefera compromisuri din acestea , eu as face reclamatie, dar cred ca as fi singurul , alta modalitate nu stiu poate o inspectie mai amanuntita din parte itm sau ... nu stiu ?
Bataie de joc
princessmaya
odata cu `criza` asta tot mai multi angajatori profita de pe urma ei..Am incercat sa lucrez la un restaurant pe salariu minim program de zece ore pe zi..Am ... (vezi toată discuția)