Dle avocat, sunt multe persoane care au patit la fel, anume peste 10 agenti de paza care nu si-au mai primit salariul pe ultima luna, tocmai pentru ca aceasta firma de paza asa obisnuieste sa faca (preda obiectivul de paza, nu plateste ultimile salarii, face o alta firma sub alt nume ca sa nu fie trasi la raspundere, noi CIF-uri ca sa li se piarda urma dar cu aceiasi administratori, adresa, contact, etc).
Am mers la ITM dar nu au dat niciun raspuns, pentru ca sunt mituiti de firma de paza (din ce am auzit patronul firmei a lucrat la ITM). Am probe ca am lucrat si colegi in aceiasi situatie, noi credeam ca va fi proces penal si vom recupera astfel banii.
Va rog sa imi spuneti, dpdv penal nu se poate incadra nicicum? Putem face plangere impotriva solutiei? Procurorul nu a conexat dosarele, ci le-a analizat separat, cu numere diferite, nu inteleg de ce. Totusi este o infractiune, dpdv penal cum ar trebui sa fie abordata?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
In mod normal aceasta fapta nu constituie infractiunea de inselaciune.
Doar daca ar exista mai multe persoane care au patit la fel ca dvs. ar putea aparea discutii dar eu personal nu cred ca exista vreo condamnare pentru o fapta comisa in modalitatea descrisa de dvs.
In aceste conditii, sub aspect legal, este normal sa se ajunga la o solutie de clasare.
De ce nu ati mers la ITM?
Puteti sa ii dati in judecata civila si sa castigati procesul daca aveti probe ca ati lucrat.