salut, sunt din hd! initial am vrut sa cumpar o autorizatie taxi de la primarie,ceea ce nu mai este posibil la primaria de unde apartin eu! mi s-a spus ca pana in 2014 nu se mai liciteaza locuri ptr taximetrie! am inteles ca mai exista o varianta cu cedarea autorizatiei de taxi. am gasit pe cineva care imi vinde autorizatia dar trebuie sa imi cumpar eu masina care in mod obligatoriu trebuie sa fie din 2008,eu nu doresc sa muncesc pe taxi deci ca sa pot angaja un sofer pe taxi,autorizatia trebuie sa ramana pe firma "mama". eu ce demersuri trebuie sa fac ca sa vad daca totul parcurge legal si fara surprize pe viitor? am inteles ca dispeceratul il pot schimba numai cu conditia sa schimb folia de pe masina. trebuie sa instintez firma "mama' ca am preluat autorizatia si ca-mi continui activitatea la societatea lor? deci persoana care-mi cedeaza ( am inteles ca este impropriu spus ca eu cumpar autorizatia,de fapt eu o preiau si-mi continui activitatea la firma respectiva) persoana respectiva imi vinde ( cedeaza ) autorizatia fara cupola si casa de marcaj. eu cu cine trebuie sa vorbesc de casa de marcaj? multumesc celor care doresc sa-mi dea cateva sfaturi!