avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se poate face cand decizia judecatoareasca nu a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se poate face cand decizia judecatoareasca nu a fost redactata nici dupa 60 de zile?

Buna seara!
Va rog sa -mi spuneti daca mai exista o cale de a obtine decizia judecatoareasca intr-un proces pentru contestare decizie de concediere abuziva din partea angajatorului.
Am avut 4 termene(martie,aprilie,iulie ,octombrie) si,s-a mai dat o amanare intimatei, pana pe 4 Noiembrie .De atunci, NU AM primit acasa nimic,iar atunci cand ma duc la tribunal sa cer o copie a deciziei pentru dosarul meu.mi se cere sa astept .Am fost de 4 ori sa intreb daca s-a emis,am facut si cerere de urgentare redactare decizie la registratura pe 8 decembrie 2010- si mi se spune sa astept acasa! Am citit doar numarul ei in condica din data 4 Noiembrie si faptul ca mi s-a admis contestatia partial ,dar fara plata de daune morale.De atunci nimic !Luna urmatoare ies din plata somajului si la interviuri nu pot obtine alt job,deoarece situatia mea incurcata ,faptul ca trebuia operata ANULAREA DECIZIEI DE CONCEDIERE in cm ,si reintegrarea mea pe post ,deci aparitia mea in registrul de evidenta electronica a salariatilor si plata celor 11 salarii retroactive-sunt motive care -i fac pe potentialii angajatori sa renunte in a ma chema la interviu.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: uberlebender , utilizator 12:48, 15 Ianuarie 2011
nu aveti ce face, termenul de redactare al sentintei este la latitudinea judecatorului si depinde de nr de dosare pe care le are de gestionat.

puteti sesiza CSM insa nu cred ca veti rezolva ceva deoarece se stie in litigiile de munca nr de dosare este extrem de mare, deja se dau termene in noiembrie 2011, si de aici apar aceste intirzieri. este o problema de sistem.
Inteleg ca pana in prezent sunteti somer. Care ar fi problema cu potentialii angajatori?
Cu ce anume va lamuri situatia integrarii dvs. pe post?
De la 01.01.2011 nu se mai completeaza in carnetul de munca asa ca orice modificare nu mai are nici o importanta pentru noul angajator.
Singura problema reala o veti avea abia cand veti fi reintegrat pe post avand obligatia de a va prezenta la fostul loc de munca.
Pana la comunicarea sentintei puteti solicita eliberarea unui certificat de grefa.Daca domiciliati in sectorul 3 sau 4 taxa de timbru o putet plati la CEC-ul de la TMB sau CA pe baza de CNP si adresa.Daca domiciliati in alt sector platiti la directia de taxe si impozite locale (corespunzatoare sector).

Tribunalul Bucuresti
Dosar Nr.___________

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul.......in calitate de contestator in dosarul cu numarul mai sus rubricat, al acestei instante, solutionat la data de ________ va rog, sa-mi aprobati:

Eliberarea unui certificat de grefa dupa minuta

Intrucat dovada solutiei pronuntate imi este necesara _______________

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile Art.148 C.proc.civ.
Anexez alaturat chitanta de plata a taxei judiciare de timbru de 1 leu si timbru judiciar de 0,15 lei.

Data__________ Contestator,

Multumesc mult pentru aceasta informatie,sper sa reusesc sa obtin acest document
Va doresc multa sanatate si reusite in viata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat /litigiu de munca fara recurs. cum se face cererea de revenire in campul muncii si primirea despagubirilor? gabipotcovaru gabipotcovaru Buna ziua, In toamna anului trecut am primit decizia de concediere emisa de conducerea firmei la care am lucrat. Am contestat decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita conelia anghel conelia anghel Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect. Pe scurt am obtinut reintegrarea pe post in doua instante (fond si recurs) dar, intre pronuntarea ... (vezi toată discuția)
Care este termenul corect de prezentare la locul de munca uberlebender uberlebender Buna ziua si \"Hristos a inviat!\" tuturor! Va rog sa-mi spuneti care este termenul corect ,in situatia urmatoare: Decizia judecatoreasca la incheirea ... (vezi toată discuția)