avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

Pe 3 ian. 2011, in timp ce eram la munca(multinationala) mi-a cazut un corp metalic ce cantarea cam 1,5 kg, in cap de la o inaltime de cca 4 metri. M-am adresat responsabilului de la protectia muncii si am plecat la spital pentru investigatii, de unde a reiesit ca am doar o contuzie la nivelul capului.
Intrebarea mea este urmatoarea, s-ar putea sa-i dau in judecata, pentru faptul ca am fost supus unui pericol sau mai bine o las asa?
Cel mai recent răspuns: ionelbv , utilizator 18:34, 12 Ianuarie 2011
v-au facut tomografie?
mi-au facut niste filme si cam atat, mi-au spus ca e doar contuzia
atunci e preferabil sa nu ii dati in judecata.
ok, multumesc dar ce as mai putea face?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
ionelbv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat in incinta unui restaurant dannysromania dannysromania Am fost la un salon de evenimente si am cazut la propriu intr-o groapa de 2 metrii care era acoperita cu placi de faianta. Ce pot sa fac in acest caz? (vezi toată discuția)
Accident de munca gheil gheil Buna ziua, am suferit un accident de munca, fiind angajat pe postul de inginer electromecanic la o firma avand ca activitate principala lucrari ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea semnului stop my23 my23 data de 06.01.2012 un conducator auto ce nu a respectat semnul STOP a intrat frontal in autovehiculul condus de catre mine regulamentar.In urma coliziunii am ... (vezi toată discuția)