avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accidentat in incinta unui restaurant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accidentat in incinta unui restaurant

Am fost la un salon de evenimente si am cazut la propriu intr-o groapa de 2 metrii care era acoperita cu placi de faianta. Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:38, 26 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu solutionati cu administartorul unitatii,va ramane varianta sa analizati oportunitatea actionarii acestuia in instanta
Aveti certificat medico legal ?
Nu am certificat medico legal. In schimb am fost la spitalul Universitar la urgente pentru investigatii. Mi-au fost facute radiografii si diagnosticul a fost contuzie. Un picior inca ma doare destul de rau deoarece l-am fortat la maxim cand am cazut in momentul in care au cedat doua placi de faianta. Va rog sa ma sfatuiti care sunt autoritatile carora ma pot adresa? Va multumesc
Vreau sa va intreb in afara de IML trebuie sa merg si la politie ca sa declar incidentul? Va multumesc mult,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectoratul teritorial de munca, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si Inspectoratul de stat in constructii pentru pericolul de accidentare creat de groapa respectiva, nesemnalizata si neasigurata corespunzator.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu respectivul salon pentru a va recupera cheltuielile si veti deschide actiune in instanta trebuie sa procurati documente din care sa rezulte ca ati fost investigat la spital, ce investigatii s-au facut si diagnosticul pus.
Puteti sesiza si politia daca veti considera ca v-a fost pusa viata in pericol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale pentru vatamare din culpa datorate unui accident in loc public corneldobrescu corneldobrescu Buna ziua , problema mea este urmatoarea: In seara de 1 iunie ma indreptam spre casa cu autobuzul 381 , ajuns la destinatie cobor fac un pas si la al doilea ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni tudoradrian94 tudoradrian94 Un taxi m-a lovit pe trecerea de pietoni, semaforul pentru trecerea de pietoni nefunctionand . Taximetristul m-a luat in masina lui si m-a dus la o sectie ... (vezi toată discuția)
Certificat de expertiza medicala accident rutier Monica_tm Monica_tm Buna ziua,săptămâna trecută am fost accidentată pe trecerea de pietoni ,a venit ambulanta ,poliția după investigații la spital la urgenta nu am avut ... (vezi toată discuția)