avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere an Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere an Intreprindere individuala

Buna seara,

Am incheiat primul an de activitate ca intreprindere individuala si m-ar interesa ce am de facut din punct de vedere fiscal: ce acte trebuie sa depun la finante?etc..

Va multumesc,
Catalin
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 16:34, 14 Ianuarie 2011
Calculati impozitul pe venitul net realizati in 2010.
Pana pe 15 mai depuneti declaratia 200. Veti primi o noua decizie de impunere cu care veti face regularizarea si la casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu casa de sanatate pentru i.i. Bocsa Covilca Bocsa Covilca Buna ziua. Titular I.I. , impozitare venit in sistem real, in luna iulie nu a avut nici un venit, dar pe luna august a avut venit, pentru asta trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Depunere decizie de impunere intreprindere individuala studenta1 studenta1 Am o intreprindere individuala din martie 2013 si pe 11.03.2013 am depus un formular ,,Decizie de impunere privind platile anticipate cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)