avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... acte pentru obtinere CUI
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

acte pentru obtinere CUI

Dupa ce s-a infiintat o asociatie (ONG), care sunt demersurile care trebuie facute pentru obtinere CUI?
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 15:19, 21 Martie 2011
Copia legalizata dupa comunicare de infiintare a asociatiei se depune la ANAF.
danassis a scris:

Dupa ce s-a infiintat o asociatie (ONG), care sunt demersurile care trebuie facute pentru obtinere CUI?

Pentru acesta trebuie depus un dosar la Administratia Finantelor Publice de care apartine sediul, care sa cuprinda:
- doua formulare completate (vi se vor da acolo);
- copie act constitutive;
- copie statut;
- copie hotarare judecatoreasca;
- copie certificate de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor;
- un timbu fiscal
asociatiile au Cod Unic de Inregistrare????????? eu stiam ca au Cod de Identificare Fiscala.
stelutamaria a scris:

asociatiile au Cod Unic de Inregistrare????????? eu stiam ca au Cod de Identificare Fiscala.

Asa este ... este doar o posibila greseala de exprimare ...se mai intampla :)
freeelis a scris:

danassis a scris:

Pentru acesta trebuie depus un dosar la Administratia Finantelor Publice de care apartine sediul, care sa cuprinda:
- doua formulare completate (vi se vor da acolo);
- copie act constitutive;
- copie statut;
- copie hotarare judecatoreasca;
- copie certificate de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor;
- un timbu fiscal
Sunt doua formulare 010 si atentie sa fiti in termenul de 30 zile de la hot definitiva.

Alte discuții în legătură

Acte finante ong non profit aplizma aplizma Am infiintat un ONG al Asociatiei de Parinti si nu cunosc ce formalitati trebuiesc indeplinite la finante sau camera de comert. Va rog cine ma poate ajuta. (vezi toată discuția)
asociație muzeealã Capusan Rodica Capusan Rodica Am făcut o Asociație muzeeală de drept privat fără scop patrimonial,vă rog să mă ajutați ce pasi trebuie să fac mai departe dacă trebuie s-o ... (vezi toată discuția)
Infiintare club auto axela_ajt axela_ajt buna ziua,as dori sa infiintez un club sau mai bine zis asociatie club sportiv.va rog ajutatima sa rezolv problema ,mentionez ca bugetul alocat este relativ ... (vezi toată discuția)