avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ACTE FINANTE ONG NON PROFIT
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ACTE FINANTE ONG NON PROFIT

Am infiintat un ONG al Asociatiei de Parinti si nu cunosc ce formalitati trebuiesc indeplinite la finante sau camera de comert. Va rog cine ma poate ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 27 Februarie 2010
Pentru a putea desfasura orice operatiuni financiare aveti nevoie de un Certificat de Inregistrare Fiscala, numit popular si Cod Fiscal.
La Administratia Finantelor Publice de care apartine locatia in care aveti sediul, depuneti un dosar cuprinzand: Statut, Act constitutiv, incheierea judecatoreasca, Certificatul de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor (toate in copie), timbru fiscal 3 lei noi, doua formulare "cod 010" (pe care vi le da inspectorul fiscal) completate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asociație muzeealã Capusan Rodica Capusan Rodica Am făcut o Asociație muzeeală de drept privat fără scop patrimonial,vă rog să mă ajutați ce pasi trebuie să fac mai departe dacă trebuie s-o ... (vezi toată discuția)
Acte pentru obtinere cui danassis danassis Dupa ce s-a infiintat o asociatie (ONG), care sunt demersurile care trebuie facute pentru obtinere CUI? (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv echitatie HodisM HodisM Buna, As vrea sa infiintez un club sportiv de echitatie (fara participari la concursuri nationale, doar hobby pentru copii) deoarece am aflat ca in acest mod ... (vezi toată discuția)