avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma romaneasca cu cont bancar in germania?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma romaneasca cu cont bancar in germania?

Buna Ziua tuturor
As dorii sa deschid un cont bancar in germania pt firma mea, am incercat la Postbank personal plus telefonic sau e-mail la aprox toate bancile din germania dar am primit un raspuns clar de la ei: NU X-( Am aflat ca ei nu deschid la nici o firma romaneasca, chiar daca as fi cetatean german. Ce ar trebuii sa fac? Firma mea a fost infiintata acum 4 luni. Va multumesc.:)

Alte discuții în legătură

Cont bancar ContSters22096 ContSters22096 intre 2 soc comerciale a intervenit un contract; unul dintre parteneri a trecut in contract contul bancar unuia dintre asocietati, invocand faptul ca ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar eșuat și returnat - probleme cu o banca din strainatate Raluca1407 Raluca1407 Bună ziua! Am tincercat sa ransfer o suma de bani din străinătate în contul de USD din România. Ulterior, banca din România m-a contactat și mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)