avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codurile penale noi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codurile penale noi

Va rog sa-mi spuneti cand va intra in vigoare noul Cod Penal precum si Codul de Procedura penala? Am aflat de la un amic despre modificarea termenului de intrare in vigoare al acestora.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
alex_ninler, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex_ninler , utilizator 19:19, 13 Ianuarie 2011
Conform informatiilor care circula ,,pe piata", codul penal si civil ar intra in viguare la 1 octombrie 2011 iar codul de procedura civila si penala ar intra in viguare la 1 noiembrie 2011.Oficial insa, inca nu a aparut o dispozitie legala care sa stabileasca data exacta a intrarii acestora in viguare.
ContSters185782, iti multumesc ca ai acordat putina atentie intrebarii puse de mine. Aceste date le stiam. Speram sa fie cineva mai informat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal ContSters214324 ContSters214324 stie cineva daca va intra in vigoare noul cod penal? (vezi toată discuția)
Data intrare in vigoare noile coduri penal si de procedura penala Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri penal si de procedura penala intra in vigoare la 01. oct. 2011 sau se vor stabili alte date. Cu stima (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu ContSters190234 ContSters190234 am o condamnare de 2 ani si 6 luni,cu executare,momentan sustraganduma de la ea,am 2 copii minori si as vrea sa stiu daca dupa ce intra in vigoare arestul la ... (vezi toată discuția)