avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita minori

buna am o intrebare si cine ma poate ajuta?astazi am primit comunicarea de la divort eu am fost cel care am solicitat divortul si incredintarea minorilor iar istanta ia acordat spre creste si educare minorii sotiei fara a tine cont de solicitarea mea in cazul in care minori vor fi incredintati celelante parti motivind ca nu mi-am complectat actiunea in termenul legal cu privire la dreptul de a vea legaturi personale cu minorii si respinge acest capat de cerere avind posibilitatea de a introduce actiune separata.Cine ma poate ajuta sa formulez aceasta actiune de a avea legaturi personale cu minorii si stabilirea programului de vizita.Un model de cerere sa-u ce trebuie sa fac ca fosta sotie a pus deja stapinire pe copii apel nu vreau sa fac deoarece sunt de acord cu incredintarea minorilor si cu plata pensiei de intretinere
Intr-adevar, nu are rost sa formulati apel, desi e dreptul dsv sa incercati, intrucat pe de-o parte suntei de acord cu admiterea in parte a actiunii, in ceea ce priveste incredintarea si pensia, pe de alta parte instanta s-a pronuntat deja pe capatul de cerere privind vizitarea minorilor in sensul ca dvs ati facut aceasta cerere in afara termenului legal.
Prin urmare, faceti o cerere separata, prin care solicitati instantei sa va incuviinteze un program de vizitare a minorilor, expunand in cuprinsul acesteia efectiv doleantele dvs- ex. vizitarea se face 2 week-end-uri pe luna, de vineri seara pana duminica la ora 17, in domiciliul dvs, 1 luna in vacanta de vara, o saptamana in vacanta de iarna...sau oricum altcumva doriti sa se desfasoare aceste vizite. Dvs propuneti, instanta va dispune.
Motivati toate acestea in raport de dreptul dvs. de a stabili relatii personale, armonioase cu minorii; aveti conditii optime pentru a le oferi o buna sedere la dvs. in domiciliu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea copilului kie kie buna ziua ,am si eu o nelamurire fosta mea sotie a cistigat copilul printr-o hotarare jud si irevocabila ,dar in acea hotarire nu scrie cand ami pot vizita ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor buna_nana buna_nana Buna seara Pentru ca sunt o bunica care-si face griji pentru nepotel si are insomnii,s-a gindit sa va ceara un ajutor in lamurirea problemei care o are unul ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor la domiciliul parintelui caruia nu i-a fost incredintat maroma maroma Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de ... (vezi toată discuția)