avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă speta
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

speta

buna seara,

ma poate ajuta cineva si pe mine....am nevoie de cateva exemple de spete pentru drept (pentru un referat).

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ClydeS , utilizator 21:46, 2 Aprilie 2011
google...:thumbup:
In acest sens exista diverse carti. Sau puteti intra pe site-ul e-juridic.ro. Si ar trebui sa specificati in ce ramura a dreptului doriti spetele.
Dreptul e vast, la fel si jurisprudenta. La ce te intereseaza? Poti merge oricand la biblioteca, exista carti numai cu spete in orice domeniu.
mihaela_86 a scris:

buna seara,

ma poate ajuta cineva si pe mine....am nevoie de cateva exemple de spete pentru drept (pentru un referat).

va multumesc anticipat!

care este tema referatului ? ....in acest sens este mai usor de gasit jurisprudenta ..
intra pe siteul ICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biblioteca reala/virtuala privata - drept legal de constituire si functionare? Dragulescu_Mihai Dragulescu_Mihai Doresc sa infiintez o biblioteca intr-o localitate din mediul rural, bazata pe cele mai noi aparitii, dar si pe literatura clasica, si deci, aparitii mai ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta crilodeea crilodeea Pentru noi cei la inceput de drum, gasesc foarte utila sectiunea "Documente utile". Probabil este utila si veteranilor....;) Nu ati vrea sa se infiinteze si ... (vezi toată discuția)
La ce foloseste un master in romania? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! De cativa ani am o nedumerire... Tot nu inteleg la ce folosesc studiile postuniversitare-Master intr-un anumit domeniu in Romania. Cu facultatea mai ... (vezi toată discuția)