avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

as dori sa fac un titlu de proprietate si ca idee as vrea sa stiu cat costa asa ceva,in jur de cat ar ajunge titlu de proprietate pt o casa+ teren.am auzit ceva de 70 de milioane lei vechi,e adevarat sau poate fi mai ieftin?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
robybobu, utilizator
Cel mai recent răspuns: robybobu , utilizator 17:27, 13 Ianuarie 2011
Este mai indicat sa mergeti la un notar care va va calcula taxele in functie de locul unde este imobilul, de anul constructiei , de zona in care se situeaza in cadrul unuei localitati si chiar in functie de pretul platit pentru cumpararea imobilului.
va multumesc frumos pt detalii si promptitudine,tot binele din lume va doresc.sarumana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schita de amplasament ? miki70_is miki70_is [b][b]1.Mai exact ce inseamna SCHITA DE AMPLASAMENT si ce implica aceasta,se refera la o suprafata de teren si este solicitata de catre instanta de ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale la vanzare-cumparare de imobil stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Eu si sotul meu suntem pe cale sa cumparam o garsoniera in zona Popesti Leordeni. Am facut un precontract cu vanzatorul. Ce m-ar interesa este ... (vezi toată discuția)
Sucesiune smn_goga smn_goga Buna ziua , situatia pe care am prezentat-o acu vreo doua sapt e de fapt cu totul alta . Imobilul despre care vorbim e 1/2 al mamei si 1/2 al bunicii . Am ... (vezi toată discuția)