avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit intreprindere individuala - declaratii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

intreprindere individuala - declaratii fiscale

Buna seara.
Am infiintat in 2010 in luna iunie o Intreprindere Individuala neplatitoare de tva.
In termenul legal am depus declaratia privind venitul estimat care a fost mai mic decat cel realizat.In acest caz va rog sa imi spuneti..trebuie sa depun vreo declaratie rectificativa? si in ce termen?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 22:57, 12 Ianuarie 2011
Declaratia 200 se depune pana la data de 15.05.2011.
Declaratia 220 se depune de către:
- contribuabilii care încep o activitate în cursul anului fiscal, în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului;
- contribuabilii care în anul anterior au realizat pierderi și cei care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior, odată cu declarația privind venitul realizat (15 mai);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa didaniela didaniela buna ziua, am un pfa infiintat anult trecut in luna aprilie, anul acesta mai trebuiesc depuse declaratii pana la un termen anume? multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Pfa - declaratiile 200 si 220 impreuna? wasssu wasssu Am depus declaratia 200 fara 220 si mi-a venit impunere de plata pentru venitul anticipat pentru sumele din declaratia 200? Se mai poate face ceva sa schimb, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)