avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputernicire

Buna ziua, as dori sa stiu, in cazul in care eu ca asociat unic intr-o firma imputernicesc pe cineva prin notariat, cu drepturi depline si acesta fara ca eu sa stiu face ceva ilegal pe respectiva firma, cine e raspunzator?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:59, 13 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
administrator sunt tot eu
Nu inteleg de ce va complicati cu notarul si nu il numiti pe respectivul administrator ??
Fiecare raspunde pt faptele lui este adevarat dar in cazul de fata primul care va fi intrebat de sanatate sunteti dvs in calitate de adm de drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea unei firme cu datorii la stat atrage schestrul statului pe bunurile noului administrator? Ramona35 Ramona35 Daca cesionez o firma cu datorii la stat si banca...Asupra cui revine problema achitarii? 1.) Daca noul administrator nu va achita...i se va pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Decizii administrator cass4 cass4 am urmatoarea situatie in srl fondat de mama mea in 1991,am fost cooptata in 1992,in 1997 am devenit asociat unic si adm cu puteri depline. in 2001 am ... (vezi toată discuția)
Predare acte soc.com datacom datacom Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl. In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)