avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Neata tuturor!
In cazul in care sunt imputernicit intr-o succesiune de catre un mostenitor ( femeie), in fata notarului trebuie sa prezint pe langa procura de succesiune si certificatele de nastere si casatorie(ale mostenitorului). Intrebarea este daca au valoare in fata notarului copiile xerox ale certificatelor sau acestea trebuie legalizate ori trebuie in original ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:17, 13 Ianuarie 2011
dvs sunteti imputernicit sa o reprezentati la dezbaterea succesiunii.
daca doamna nu a prezentat niciodata aceste dovezi, cum poate notarul sa-si dea seama de calitatea acesteia?
Va trebuii sa prezentati acele documente in original sau copii legalizate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune iulia pastrama iulia pastrama -Pot imputernici pe una din surorile mele(suntem 3 surori) sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru ,recent decedat? -Dupa decesul mamei ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru succesiune trimise prin ambasada carmencarmen carmencarmen locuiesc in alta tara,iar fratii mei in Romania Urmeaza sa facem succesiunea dupa ambii parinti decedati Eu nu pot veni in Romania pentru succesiune,ce acte ... (vezi toată discuția)