avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat

Buna ziua!
Sunt mamica unui baiat care este in clasa a XI a si in martie implineste 18 ani.Din aprilie mai primeste alocatie de stat pana la terminarea liceului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:24, 13 Ianuarie 2011
1. Intrati pe:
[ link extern ]
2. Iata ce scrie acolo:
Cine are dreptul la alocatia de stat?
* Toti copiii cu varsta de pana la 18 ani.
* Adolescentii cu varsta de 18 ani care sunt inca inscrisi intr-o forma de invatamant pot primi alocatia de stat doar in timpul cursurilor, pana la terminarea liceului. Ei trebuie sa depuna la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale, o adeverinta de elev eliberata de unitatea de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie dupa 18 ani leomard14 leomard14 Buna ziua, Am un copil in clasa a XI si in luna iulie implineste 18 ani.Intrebarea mea este daca mai primeste alocatie de stat in continuare pana termina ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii tuilleries tuilleries Buna dimineata! Am o nelamurire pe care v-as ruga frumos sa o clarficati dv.Am un baiat de 18 ani, elev clasa a 12-a.Pe perioada verii ni i s-a acordat ... (vezi toată discuția)