avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare debite (intretinere)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare debite (intretinere)

amfost plecat din tara o perioada mai lunga cind am revenit am mers la asociatia de locatari sami platesc datoriile in valoare de 494 roni am platit suma respectiva dar mi sa spus de catre d na casiera ca mia fost trimisa acasa o notificare de plata in care se mentiona ca am de plata suma ce tocmai o platisem si ca mai trebuie sa platesc inca 100 roni reprezentind onorariul contravaloare notificare. vreau sa va spun ca eu nu am intrat in posesia acestei notificari si nu mia sosit acasa vreo hotarire judecatoreasca. va rog sami spuneti,sint bun de plata sidaca da prin ce metode se poate anula suma de 100 roni. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:47, 13 Ianuarie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti dovada achitarii respectivului cost - este posibil sa fi fost comunicata prin executor si atunci s-ar justifica cei 100 ron.
Este posibil ca prin hotarire a asociatiei sau statut sa se mentioneze astfel de obligatii. verificati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita?sau nu?( pt facturi neplatite telefonie) camy2010 camy2010 buna ziua.am si eu un abonament neplatit de la firma de telefonie.ieri mia vezit acasa de la firma de recuperatori ca daca nu platesc suma de 600 ma executa ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa imi incaseze banii la intretinerea blocului!!!! radur radur Domiciliez intr-un bloc in care vecinii(dar nu toti) au hotarat sa repare acoperisul,dar doar al unuia dintre cei 4 locatari aflati la etajul 4 deoarece cand ... (vezi toată discuția)