avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anularea deciziei de concediere in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anularea deciziei de concediere in instanta

Am obtinut in instanta anularea deciziei de concediere din 26mai 2010 pronuntata in sedinta din 22.11.2010 cu drepturile prevazute de lege pana la aceasta data.Comunicarea am primit-o in 03.01.2011data postei.
Din cauza procesului, in perioada 27mai-01oct.nu am obtinut nici un venit si nu am platit cas,somaj etc,nu am avut un loc de munca.
Vreau ca pentru aceasta perioada sa cer despagubiri.Firma intimata m-a invitat sa definitivam incetarea raporturilor de munca.
Cum sa procededez pentru a recupera daunele materiale si morale .Mentionez ca nu vreau sa mai lucrez la aceasta firma.
Multumesc pentru pareri pertinente!


Cel mai recent răspuns: sadridor , utilizator 15:03, 13 Ianuarie 2011
Ce anume ati cerut in instanta? Doar anularea deciziei? Nu ati cerut reintegrarea pe post si plata drepturilor salariale la zi?
Ce anume scrie in hotararea judecatoreasca?
am cerut anularea deciziei,plata drepturilor salariale la zi ,despartirea pe cale amiabila cf 55 b C.M.
Instanta scrie:anularea deciziei,plata drepturilor salariale pana la 26.05.2010 urmand ca cererea de incheiere a activitatii sa se stabileasca ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in conditiile in care ai deja alta slujba onelu onelu Buna ziua, Anul trecut am fost victima unei concedieri care a fost declarata ilegala de TMB. Astfel, de curand, instanta a [b]anulat decizia de ... (vezi toată discuția)