Deoarece nu sunt in domeniu si nu am mai avut de-a face cu asemenea situatii, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Am un proces si solutia este cea de mai jos. Intrebarea mea este daca trebuie sa ma prezint pe data de 14.01.2011 in sala de judecata (unde se tine de regula procesul) sau doar judecatorul emite o decizie (pe care o pune la dosar) fara sa se prezinte partile?
Va multumesc mult pentru raspuns!
Dana
Solutie: În condiţiile atr. 260 C.pr. civ., amână pronunţarea în cauză la data de 14.01.2011. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.01.2011.
Cea de-a doua varianta prezentata de dvs. este cea corecta. Nu trebuie sa va prezentati, nu este necesar. Pronuntarea o veti afla dupa data de 14 .01.2011, telefonic incercati sau in arhiva, la condica de termene.
Mai am o neclaritate, decizia judecatorului este in sedinta publica in data de 14.01.2011? Ma gandesc sa nu se duca partile celelalte si sa nu influenteze decizia...
Multumesc mult!
Dana
Pronuntare
elabina
Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)