Conform deciziei civile nr.1914/2009-R,Tribunalul Bihor a admis in parte contestatia formulata de contestatarul GURAU PAVEL NICOLAE dispunand anularea deciziei nr.265039/11.11.2008 emisa de CASA JUDETEANA DE PENSII BIHOR si a obligat intimata sa recalculeze pensia acestuia, prin luarea in considerare a unui stagiu complet de cotizare utilizat la determinarea punctajului anual de 25 ani,cu cu acordarea drepturilor astfel stabilite incepand cu data de 11.11.2008,sens in care va emite o noua decizie de pensionare in favoarea contestatorului.Contestatorul a realizat in conditii speciale un stagiu de cotizare in grupa I de munca de 24ani,3luni si 20 zile,la care se adauga 3ani,6luni si 25 zilein conditii normale,CASA JUDETEANA DE PENSII BIHOR a emis o noua decizie in 03.12.2010 netinand cont de Legea nr.19/2000.Pensia a fost majorata de la 1324 roni la 1347 roni fara a primi nimic pentru grupa I.Va rog insistent sa ne lamuriti de corectitudinea acestui calcul.Cu mii de multumiri
Asa cum am mai precizat,daca stagiul complet de cotizare a fost si a ramas tot 25 de ani,atunci calculul(din noua decizie) este corect.Diferenta de 23 de lei(1347-1324)a aparut,in urma unei ajustari(cresteri) fine a punctajului mediu anual.
Recalculare pensie
Eugen C.
Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma incadrez pentru recalcularea pensiei. Am lucrat ca mecanic de locomotiva CFR si:
- pensionat 08 iunie 2008
- stagiu ... (vezi toată discuția)