avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sume cu titlu de subventie ce exced de la executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

sume cu titlu de subventie ce exced de la executarea silita

am o problema cu care ma confrunt.am o societate cu activitate agricola ce beneficiaza de subventii europene si guvernamentale. am infiintata pe conturile societatii o poprire infiintata de un birou executor instituita in urma cu un an , trezoreria mi-a virat banii intr-un cont al societatii dar banca nu mi-i restituie ca urmare a acestei popriri. ce as putea face pt a-mi putea ridica aceste suma tinind cont ca au o destinatie speciala respectiv pt. activitatea curenta. astept raspunsul d-voastra.am apelat si la executor pt. a-mi sista aceasta poprire pt. sumele ce provin din trezorerie dar a zis ca aceasta este treaba bancii. va multumesc

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sgabriel sgabriel buna ziua, In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)