avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social - limite ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social - limite ...

Buna,

M-ar interesa la un sediu social, ce se poate face legal. Ce activitate (gen contabilitate, biroul directorului, angajati) in asa fel incat sa nu trebuiasca ca sa schimb din locuinta in spatiu de biroui (comercial).
Cel mai recent răspuns: lvalics , utilizator 13:23, 14 Ianuarie 2011
Buna seara .
Ce descrieti dvs.pare a fi un sediu administrativ ,nu un sediu comercial .
Marius Bote .
Acuma m-am uitat pe hartia de la camera de comert si cine a facut a scris "comert cu ridicata", cred ca inseamna "Activitate comerciala" sau gresesc? Va trebui sa primesc acordul vecinilor? ca aici am eu problema :-((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dmdaniel dmdaniel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: Am o garsoniera inchiriata cu contract de inchiriere si as dori sa infiintez o firma care sa aiba ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical care functioneaza de 8 ani intr-un bloc, trebuie sa plateasca agentul termic ca persoana fizica proprietar al apartamentului in care functioneaza cabinetul sau agent comercial? silva_carmen27 silva_carmen27 Buna seara, Astazi am fost contactata de administratorul Asociatiei de proprietari a blocului de locuinte, in care din anul 2002 functioneaza cabinetul ... (vezi toată discuția)