avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua.

As dori sa stiu daca sunt angajata cu jumatate de norma, 4 ore, la doua firme, voi beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. De asemenea as dori sa stiu ce perioada trebuie sa fiu angajata inainte de nasterea copilului. Multumesc.
O zi buna!

Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
mariana radu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariana radu , utilizator 11:00, 14 Ianuarie 2011
Indemnizatia se primeste daca ati avut un venit impozabil. Deci daca ati platit impozit primiti indemnizatia. Ca sa fiti platita in cele 126 de zile de concediu prenatal trebuie sa fi avut o contributie de minim 6 luni, iar ca sa primiti pentru 1 an sau 2 an (asa cum e acum) trebuie sa fi contribuit 12 luni.
Multumesc mult de tot. M-am mai linistit.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal floreaoana floreaoana buna ziua, am si eu mai multe nelamuriri si va rog sa ma ajutati: daca sunt angajata cu o jumatate de norma am dreptul la concediul prenatal si indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal raluca8113 raluca8113 ce acte imi trebuie pentru a beneficia de concediu prenatal si de banii aferenti? de cand se considera ca se incepe concediul prenatal si cand se ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu indemnizatie copii ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ... (vezi toată discuția)