avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ANGAJAMENTE PLATA BANCI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ANGAJAMENTE PLATA BANCI

bUNA ZIUA,

am credite la 3 banci si nu le-am platit de aproape 2 ani.Salariul meu in aceasta perioada a fost foarte mic;am plecat din localitatea de domiciliu, dar nici unde m-am stabilit acum nu am gasit cine stie ce, acum nu mai lucrez din luna septembrie nicaieri.
in luna martie voi pleca la o ruda in Italia care mi-a gasit acolo de lucru.
Intrebarea este daca pot discuta cu reprezentantii bancii si pot incheia angajamente de plata pentru creditele respective in conditiile in care contractul de munca va fi incheiat direct in Italia. Daca merg la banca inainte de plecare si le spun ca imi iau angajament de plata pentru o suma anume pe luna ( de exemplu la un credit de 7500 euro incheiat pe 7 ani , pe care nu l-am mai platit de doi ani sa pun de exemplu 300 euro/luna in conditiile in care rata era de 180 euro) ei o sa-mi ceara adeverinte, etc, fiindca nu am ce sa le arat?Sau ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: torasama , utilizator 20:40, 13 Ianuarie 2011
Poate sa imi raspunda cineva, va rog din suflet?
personal va sfatuiesc sa studiati mai bine problema cititnd si alte subiecte asemanatoare discutate pe acest site. daca in acesti doi de cand nu ati mai platit nu ati comunicat cu bancile inseamna, teoretic, ca peste un an ar trebui ca sumele de plata sa se prescrie.
nu lucrez in domeniu, nu il inteleg prea bine, dar stiu ca o datorie neplatita se prescrie dupa trei ani de la ultima reunoastere a ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu executat silit in italia? gabriel_81 gabriel_81 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare . Eu locuiesc in Italia de 10 ani . Acum vreo 3 ani am luat un credit din romania pt mama mea , de 5000 euro . ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie jackiss jackiss Buna seara! Am o dilema... O firma a luat de la banca un credit de 65000 lei pe o perioada de 8 luni. A achitat 30000 lei din datorie, iar apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)