avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - venit real-declartie pe 2011 pe zero
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - venit real-declartie pe 2011 pe zero

Buna ziua,
Daca sunt PFA- cu venit real pot sa fac declaratia estimativa pentru 2011 pe zero-sa declar venituri si cheltuieli 0?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: alexa_a , utilizator 15:54, 28 Ianuarie 2011
Da.
Am fost cu declaratia 220 pe zero si m-i s-a spus ca ce sunt clar vazatore, de unde stiu eu ca nu o sa am venituri si daca nu o sa am sa ma duc sa suspend activitatea.
Nici minim 100 de ron nu am voi, cica nu cu mai putin de -20% fata de anul trecut.
Imi puteti spune in ce lege scrie asta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si adeverinta de venit morella morella Buna ziua, Sunt PFA din 2009, cu venituri in sistem real. Din luna iulie 2011 nu am mai realizat venituri si estimez ca, in anul 2012, incasarile vor nu vor ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind venitul estimat pfa retincu_robert retincu_robert Buna ziua, asa cum reiese si din titlul subiectului trebuie sa depun venitul estimat pentru anul fiscal 2011 (Declaratia 220). Doresc sa mentionez ca de ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii si deciziile de impunere la pfa ElNino ElNino Buna seara! Am o situatie mai ciudata in relationarea cu Casa de Pensii si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt PFA in regim venit real si anul ... (vezi toată discuția)