:">BUNA ZIUA.AS DORI SA VA MAI INTREB UN LUCRU CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTARA?DE EXEMPLU :SOTUL MEU ARE UN VENIT DE 2400 EURO PE LUNA (aici in Italia)MULTUMESC
daca va judecati acolo, nu stiu.
daca va judecati in romania si aduceti o adeverinta de salariu, (trebuie sa gaiti prin casa vreun stat) 1/4 din acesta
Multumesc,Cred ca ne vom judeca in Romania daca ne-am judeca in Italia ar ramane fara un euro in buzunar.Aici legea e asa:in caz de divort sotul plateste pensie alimentara la copil,daca sotia nu are un loc de munca trebuie sa plateasca si sotiei pensie alimentara si dupa toate astea trebuie sa plateasca si locuinta bineinteles in care ramane sotia si copilul.Din acest motiv italienii nu prea pun coarne nevestelor legea este aspra pentru dinsii.Sau nici nu se casatoresc asa nu au bataie de cap.Multumesc din suflet.
de aia ziceam sa va judecati in italia, banuiam ca aveti mai multe drepturi, financiare cel putin.
eu nu l-as vaita ca ramane fara bani, il va intretine iubita :D
Divort
gloria gloria
buna seara.va rog sa-mi raspundeti daca este posibil cat timp dureaza un divort .avem si un copil minor,si locuim in italia multumesc. (vezi toată discuția)
Divort
puimic
am facut implinit 3 ani de la separarea consensuala, conform legii italiene, acum la sfarsitul lui iulie avocatul meu in italia a depus actele pentru divort. ... (vezi toată discuția)