avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general subventie caldura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

subventie caldura

DE CE NU PRIMIM SUBVENTIE DACA AVEM 615,5 LEI PE MEMBRU DE FAMILIE? DE CAND SE TINE CONT DE CIFRA DUPA VIRGULA DACA LA FLUTURASUL DE SALARII,PENSII SAU SOMAJ NU SE TINE CONT DE ASA CEVA. INTOTDEAUNA SE ROTUNJESTE DACA SE CALCULEAZA 10,5% ; 6,5%;1,5% SI DOAR NU AVEM 616 LEI DE PERSOANA.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:27, 25 Ianuarie 2011
Plafonul maxim stabilit pentru subventionarea gigacaloriei este de 615 lei. Cum Dvs. ati depasit aceasta limita, nu beneficiati de subventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pt caldura laurette laurette DE CE NU PRIMIM SUBVENTIE DACA AVEM 615,5 LEI PE MEMBRU DE FAMILIE? DE CAND SE TINE CONT DE CIFRA DUPA VIRGULA DACA LA FLUTURASUL DE SALARII , PENSII SAU ... (vezi toată discuția)
Uzufruct andra68 andra68 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: mama mea este uzufructuar iar eu nud proprietar. Intrebarea mea este : mama avand o pensie de 500 ron poate ... (vezi toată discuția)
Debransare cet/ ajutor incalzire aureliapopescu aureliapopescu Locuiesc intr-un apartament de 2 camere si sunt debransata de la bucatarie si dormitor in cauza primesc furnizarea caldurii in sufragerie.Am completat ... (vezi toată discuția)