avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct

Buna seara.
Ma aflu in urmatoarea situatie: mama mea este uzufructuar iar eu nud proprietar.
Intrebarea mea este : mama avand o pensie de 500 ron poate beneficia de subventia pt.caldura? Mentionez ca in fiecare an a primit ajutorul pt.caldura numai in aceasta iarna nu. Sa fie doar o greseala sau chiar nu are dreptul ?
Multumesc anticipat pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: andra68 , utilizator 00:26, 4 Ianuarie 2011
Din câte știu eu plafonul maxim de venit lunar pe membru de familie e de 615 lei. Din acest punct de vedere, dacă locuiește singură și nu mai are alte venituri care cumulate cu pensia să depășească plafonul și nici nu se încadrează în vreuna din rubricile cuprinse în anexa cererii, ar fi trebuit să se încadreze. Ați completat cererea și v-au dat răspuns că nu i se acordă subvenția?
Locuieste singura si nici nu are alte venituri iar de cererile completate s-a ocupat presedintele blocului ca in fiecare an. Adevarul este ca nu m-am adresat celor in drept dar am apelat la ajutorul dvs.pt. a fi sigura ca nu solicit ceva ce de fapt nu i se cuvine. Ma gandeam ca nu cumva situatia sus mentionata (uzufruct) sa anuleze dreptul la subventie. Probabil s-a produs o greseala.
Multumesc mult pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie la incalzire 2011-2012 ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , Am sunat la primarie sa intreb pt subventia la incalzire si mi-a spus o doamna ca daca mama mea are un venit de 990 RON pensie (de varsta) nu ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager elmona elmona Buna ziua, Sunt intr-o foarte dificila situatie, care succint se prezinta asa: Sunt nudul proprietar al unui imobil unde si locuiesc de fapt (am carte de ... (vezi toată discuția)