Am sunat la primarie sa intreb pt subventia la incalzire si mi-a spus o doamna ca daca mama mea are un venit de 990 RON pensie (de varsta) nu beneficiaza de ajutor la incalzire , doar cei care au pana in 615 RON beneficiaza de o reducere de mizerie (19 lei).Ce nu inteleg este ca pe lege eu am citit ca persoanele singure au dreptul sa beneficieze de ajutor de incalzire ,dar sa nu depaseasca un venit net lunar de 1087 ron (cam asa ceva).Atunci mama de ce nu se incadreaza?Nu se respecta legea?
Doamna de la primarie m-a intrebat cu ce anume se incalzeste mama si eu i-am spus -gaze (convector).A spus ca legea se refera la un venit de 1087 ron dar pt cei care se incalzesc termic.,,
Nu mai inteleg nimic..
doamna de la primarie v-a spus corect. numai pentru persoanele singure care se incalzesc cu energie termica s-a introdus categoria veniturilor nete cuprinse intre 786,1 lei si 1082 lei. pentru familiile si persoanele singure care se incalzesc cu gaze naturale ultima categorie de venituri pentru care se acorda ajutorul este 540,1 lei - 615 lei