avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie la incalzire 2011-2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie la incalzire 2011-2012

Buna ziua ,

Am sunat la primarie sa intreb pt subventia la incalzire si mi-a spus o doamna ca daca mama mea are un venit de 990 RON pensie (de varsta) nu beneficiaza de ajutor la incalzire , doar cei care au pana in 615 RON beneficiaza de o reducere de mizerie (19 lei).Ce nu inteleg este ca pe lege eu am citit ca persoanele singure au dreptul sa beneficieze de ajutor de incalzire ,dar sa nu depaseasca un venit net lunar de 1087 ron (cam asa ceva).Atunci mama de ce nu se incadreaza?Nu se respecta legea?
Doamna de la primarie m-a intrebat cu ce anume se incalzeste mama si eu i-am spus -gaze (convector).A spus ca legea se refera la un venit de 1087 ron dar pt cei care se incalzesc termic.,,
Nu mai inteleg nimic..
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:11, 12 Octombrie 2011
doamna de la primarie v-a spus corect. numai pentru persoanele singure care se incalzesc cu energie termica s-a introdus categoria veniturilor nete cuprinse intre 786,1 lei si 1082 lei. pentru familiile si persoanele singure care se incalzesc cu gaze naturale ultima categorie de venituri pentru care se acorda ajutorul este 540,1 lei - 615 lei
Cititi ordonanta 70/2011 si va convingeti ca asa este,pentru venit pana in 625 lei primeste 19 lei ajutor pentru incalzirea cu gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare de incalzire wabar wabar Buna seara, Va rog sa ma lamuriti, daca am certificat de hadicap fiind imobilizat la pat, am dreptul la acest ajutor de incalzire? Am am pensie de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire lupi69 lupi69 Buna seara,Locuiesc in Sibiu impreuna cu mama care are o pensie de 1000 de lei.Eu nu am nici un venit.As vrea sa va intreb urmatoarele; ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)