avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces accident auto

onorariile avocatilor s-au marit in 2011 fata de 2010? daca da,marirea este justificata de cresterea taxelor si impozitelor? in procesul unui accident auto,cu latura civila si penala,s-au platit onorariile avocatului victimei pentru fond,apel si recurs,desi in faza de apel s-a ajuns la o intelegere si de recurs nu mai este cazul. in aceste conditii, nu este moral si legal ca avocatul sa restituie victimei onorariul pentru recurs?
Cel mai recent răspuns: jamesdean , utilizator 17:03, 13 Ianuarie 2011
Daca dvs. construiti o casa cuiva care va plateste anticipat si dupa aceea cel care i-ati construit casa vrea sa o demoleze inseamna ca trebuie sa ii dati banii inapoi?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
cind ati platit avocatul erati disperat si probabil ca nu stiati cum sa actionati, avocatul si-a pierdut si timp si si-a mai pus si capul la contributie ca sa rezolve totul cit se poate de repede! eu cred ca merita si onorariu de succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto onorariile avocatilor in 2011 s-au marit fata de 2010? marirea este justificata de cresterea taxelor si impozitelor ? intr-un accident auto,cu laturi penala si ... (vezi toată discuția)
Accident auto in urma unui accident auto,victimei i s-a eliberat un certificat medico-legal cu 70-75 de zile de ingrijiri medicale.instanta,in urma judecarii pe fond,i-a ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)