avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca tai streasina cade acoperisul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca tai streasina cade acoperisul

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati. In urma unei decizii definitive si irevocabile am fost obligata sa tai streasina casei. Dar daca tai toata streasina casei imi va cadea acoperisul. Din acest motiv nu am taiat toata streasina , am mai lasat aproximativ 15 cm. Acum vecinul meu mi-a facut dosar de executare silita , cerand instantei sa taie el si streasina ramasa. Va rog sa-mi spuneti ce pot face, cum pot convinge instanta sa- mi lase cei 15 cm din streasina, pentru a nu-mi cadea acoperisul? Va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: biacaelena , utilizator 19:00, 13 Ianuarie 2011
Schimbati forma acoperisului .
sa solicitati efectuarea unei expertize care sa demonstreze situatia expusa de dvs.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am asupra casei mele? crisluana crisluana Buna ziua.Am o problema cu vecinii.Am cumparat casa acum 10 ani si nu am reparat sau modificat exteriorul la ea si nici nu am locuit in ea decat din februarie ... (vezi toată discuția)
Picatura la streasina remus.duta remus.duta Buna ziua.Am o problema cu vecinul meu privind picatura la streasina.Vecinul meu are scocuri de scurgere a apei pe toata suprafata casei,mai putin pe latura ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)