avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesiunea(urgent)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesiunea(urgent)

cum se poate cesiona un contract de chirie de la o administrarie publica locala?imi poate trimite cineva un model de contract de cesiune?urgent
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:13, 4 Aprilie 2008
lucian j. a scris:

cum se poate cesiona un contract de chirie de la o administrarie publica locala?imi poate trimite cineva un model de contract de cesiune?urgent

In primul rand trebuie sa anuntati la administratia publica locala ca doriti sa cesionati.
O fi urgent... dar trebuie vazut ce prevede contractul, de regula contractele incheiate cu autoritati publice interzic cesiunea fara acord prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune datorie banca catre firma de recuperare creanta caprice caprice Buna ziua, De regula atunci cand o banca apeleaza la o firma de recuperare debite, banca sau acea firma anunta debitorul ca s-a cesionat creanta bancii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cesiune/inchiriere Crispy Crispy Buna ziua, as avea si eu nevoie de un sfat pt. urmatoarea situatie: Detin un spatiu comercial, inchiriat. Chiriasul (x) a cesionat contractul sau unei alte ... (vezi toată discuția)
Schimbare chirias spatiu primarie SebastianHorvat SebastianHorvat Buna ziua, persoanaA este asociat unic la firmaA. FirmaA are un contract de inchiriere a unui spatiu comercial (un birou - nu spatiu public) cu o primarie ... (vezi toată discuția)